MAGNA PRODUKCIÓS IRODA 2014

Írta: Super User    2015. november 12. csütörtök, 22:28
„Bicajjal az oviba!”- Kerékpáros nap a Zöld Óvoda és az Ovizsaru-program összefogásával

Óvodánk méltán viseli a „Zöld Óvoda” megtisztelő címet, hiszen nem csak a hulladék szelektív gyűjtéséből és újrahasznosításából vesszük ki a részünket a gyerekekkel és a szülőkkel együtt, hanem az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapok során.

Az óvodában működő Ovi-zsaru programnak köszönhetően rendőri kísérettel és a polgárőrök segítségével tartottuk meg a Bicajos napunkat, melynek célja, hogy az egészséges életmódra nevelés mellett nagycsoportosaink az általuk megismert közlekedési szabályokat a település utcáin gyakorlatban is alkalmazhassák, s mindemellett az egészségükért is tegyenek! 

A helyi általános iskola udvarán a rendőr bácsi kérdéseit megválaszolva kerékpáros ügyességi versenyen bizonyíthatták be rátermettségüket kicsik és nagyok egyaránt, az akadálypálya mellől a legkisebbek biztatták társaikat. A jó hangulatú vetélkedő győzteseit hangos tapssal jutalmazta a közönség, a legnagyobb örömet mégis a rendőr bácsitól kapott hasznos ajándékok okozták az óvoda minden gyermekének! Arra biztatjuk a szülőket, hogy minél többet kerékpározzanak gyermekeikkel együtt is!

A versenyen az ügyesek között is a legügyesebbek:

Vass Balázs Gergő- Borbély-Kalócz Tamara
György-Kieta Bendegúz – Jakobei Vanda
Német Szeverin – Bodri Bella
Különdíjasok : Hencz Lajos – Mócza Zselyke

 
 

Template Selector

Random képek

Nézzetek meg itt is:

FacebookTwitterGplusCss3

Vedd fel velünk a kapcsolatot